E x k l u z í v   B ú t o r
   közvetlenül az importőrtől


Indiai bútorok


Eredeti indiai bútor


      A keleti kultúra meghódította Európát, nálunk is egyre nagyobb divatnak örvendenek ezek a bútorok és kiegészítők. Természetesen a kisebb méretű és könnyebben megfizethető kisbútor, mint például a dohányzóasztal, amellyel legkönnyebben becsempészhetjük otthonainkba a keleti hangulatot. Ennek megfelelelően ebből igyekszünk bővebb választékot folyamatosan raktárunkon tartani.

A vevők számára ugyan számtalan üzlet áll rendelkezésre, de sok üzlet csupán elnagyoltan készített bútorokat forgalmaz, mások pedig megtévesztő másolatokat árulnak. Cégünk ezekkel szemben kizárólagosan eredeti indiai, finom kézimunkával előállított termékek forgalmazásával foglalkozik. A termékek közvetlenül az importőrtől kerülnek beszerzésre, annak érdekében, hogy Önök számára a lehető legjobb árakat tudjuk biztosítani. A bútorok összeállítva érkeznek - kivételt etekintetben csupán az asztalok képeznek. Az általunk forgalmazott indiai gyarmati bútorok anyaga minden esetben a kelet-indiai rózsafa, avagy másnéven paliszander (idegennyelvű elnevezéssel sheesham). Ezek az indiai bútorok 100%-ban tömörfából készülnek, ez a tartósságuk záloga. A pácolásuk egy sötétbarna pácolás, amely azonban a rózsafa szép, karakteres rajzolatát teljes egészében nem takarja el, a pácolás színe a hazai fafajokhoz hasonlítva a dióhoz hasonlít leginkább. Vevőink visszajelzései alapján a bútorok a valóságban még szebbek, mint a képeken, holott igyekszünk a lehető legjobb fotókat feltenni. A kelet-indiai rózsafa rendkívüli keménysége okán a mi klímánknak is ellenáll, és karakteres rajzolata a legszebb faanyagok közé tartozik.

Vásároljon valódi indiai terméket, hiszen ez jelenti az igazi exkluzívitást!

     Célunk, hogy a bútorkereskedelem ma még kissé rendhagyó formájával ezen bútorokat szélesebb vásárlói réteg számára is elérhetővé tegyük, ennek érdekében az értékesítésünk szinte kizárólagosan a weben történik. Miután így mellőzni tudjuk az alkalmazottak fenntartásának költségeit valamint a drága bemutatóterem díját, árszínvonalunkat jóval a hazai egzotikus bútor átlag árszint alatt tarthatjuk. A vásárlás előtt természetesen van lehetőség bemutatótermünk megtekintésére, melyben a kiállított bútorok a választékot jól reprezentálják.

A baloldali menüpontokra kattintva elérheti teljes választékunkat.

Köszönjük érdeklődését bútoraink iránt.

Indiai bútorok


Exkluziv Bútor | Egzotikus Gyarmatbútor - 2008 Minden jog fentartva