E x k l u z í v   B ú t o r
   közvetlenül az importőrtől


Indiai BIO bútorok

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Indiai BIO bútor


      BIO bútor? Sokan kérdezhetik: Mi az a BIO bútor? Egyszerűen megfogalmazva olyan bútor, amelynek előállításánál kizárólagosan biológialilag lebomló anyagokat használtak fel. Ennek megfelelően a termékek csupán olajos felületkezelést kapnak és ezért ezek az alergiások számára is jó választást jelentenek.

      Kerala márkanév alatt termékválasztékunkat továbbbővítettük a korábban már nagy népszerűségnek örvendő hagyományos indiai bútorok mellett egy újabb sorozattal, amely BIO minősétéssel rendelkezik. Ezek a termékek is Indiában készülnek, anyaguk tömörfa, kelet-indiai rózsafa (avagy másnéven paliszander). Design tekintetében pedig különösen a modern bútorok szerelmesei között közkedvelt. A sorozatban itt is megtalálhatóak a dohányzó asztalok, vitrinek, étkezőgarnitúrák, tv-szekrények.

Ezek az indiai BIO bútorok egyelőre csak rendelésre állnak rendelkezésre!

     Célunk, hogy a bútorkereskedelem ma még kissé rendhagyó formájával valamennyi bútort szélesebb vásárlói réteg számára is elérhetővé tegyük, ennek érdekében az értékesítésünk szinte kizárólagosan a weben történik. Miután így mellőzni tudjuk az alkalmazottak fenntartásának költségeit valamint a drága bemutatóterem díját, árszínvonalunkat jóval a hazai design bútor átlag árszint alatt tarthatjuk.

A baloldali menüpontokra kattintva elérheti teljes választékunkat.

Köszönjük érdeklődését bútoraink iránt.

Indiai BIO bútorok


Exkluziv Bútor | Indiai BIO bútorok - 2008 Minden jog fentartva