MEXIKÓI ÉS INDIAI BÚTOROK

Szállítás és Garancia

Vásárlási feltételek:

Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta az Exkluzív Bútor Webáruházunkat. Alábbiakban összefoglaljuk a cégünk és partnereink közötti elektronikus kereskedelemben alkalmazott alapelveket. Kérjük alaposan olvassa el az alábbiakat, mert vásárlási feltételeink ismeretének hiánya miatt utólagos kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Árak

A Webáruházban feltűntett árak tartalmazzák a jogszabályban előírt ÁFÁ-t! A Bútorok.com szabadon élhet az árváltozatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Kérjük, akkor folytassa a vásárlást, ha a változásokat elfogadja!

Szállítás

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a fuvarköltséget, minden esetben előszállási átvétellel értendőek, de természetesen kiszállításra is vállalkozunk. Az igény szerinti házhozszállítást saját fuvareszközzel végezzük, de kisebb terjedelmű termékeknél (például a dohányzóasztaloknál 30 kg-os súlyhatárig) a postai úton történő kipostázás is lehetséges. Házhozszállítás esetében a kiszállítás időpontja telefonon előzetesen egyeztetésre kerül. A házhozszállítási díj mértéké függ a szállítandó áru terjedelmétől illetve súlyától valamint a szállítási távolságtól. A konkrét díjat ezek ismeretében ajánljuk meg.

Garancia

A Bútorok.com internetes áruház kizárólag jó minőségű termékeket forgalmaz és az általa eladott termékekre biztosítja az érvényben lévő jogszabályokban előírt garanciát.

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna kérjük jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül az info@butorok.com e-mail címen vagy a 25/484535-ös telefon számon.

Vissza
Az Ön IP címe: 54.166.152.187
Üzemeltető: Exkluzív Bútor Webáruház  Copyright © 2018 Támogatónk: Ingyenes Webkatalógus