E x k l u z í v   B ú t o r
   közvetlenül az importőrtől


Exkluzív Bútor rólunk
Online bútorbolt - Rólunk


     Cégünk exkluzív bútorok forgalmazásával foglalkozik. A termékek közvetlenül az importőrtől kerülnek beszerzésre, annak érdekében, hogy Önök számára a lehető legjobb árakat tudjuk biztosítani. A lakáskultúra és az egzotikus bútorok iránti régóta meglévő szenvedélyünk ma már szerelemmé vált. Fontos számunkra az anyagok természetessége, a mexikói illetve a távolkeleti kultúra szülte tárgyak egyszerű szépsége és az őket létrehozó kétkezi emberi munka tisztasága és minősége.

     Célunk, hogy a kereskedelem ma még kissé rendhagyó formájával ezen termékeket szélesebb rétegek számára is elérhetővé tegyük, ennek érdekében az értékesítésünk szinte teljes egészében a weben történik. Miután így mellőzni tudjuk a drága bemutatóterem és az alkalmazottak fenntartásának költségeit árszinvonalunkat jóval a hazai átlag alatt tarthatjuk. Természetesen a vásárlás előtt bemutatótermünk megtekinthető, melyben a kiállított bútorok a választékot jól reprezentálják.

     A kedvező ár mindemellett nem enged kompromisszumot számunkra atekintetben, hogy az eredeti termékek helyett egyszerű másolatokat árulnánk. A legtöbb üzlet sajnos a vevőket megtévesztő módon csupán másolatokat árul, azaz a terméket ott állítattják elő, ahol annak előállítása olcsóbb. Így készülhet például a "mexikói" bútor Vietnámban vagy esetleg a szomszédos Romániában. Gyanúnkat csak megerősítheti az a tény, hogyha láthatóan a termék előállítása nem kézimunkával történt illetve, hogyha a terméket például lapraszerelve szállítják.

Vásároljon valódi terméket, hiszen ez jelenti az igazi exkluzívitást!Mexikói bútorok


Exkluziv Bútor | Egzotikus Gyarmatbútor - 2008 Minden jog fentartva